Szexi cuccok és szimbólumok

Szexi cuccok és szimbólumok

   Első rész

 

Az erotikus fehérneműk sokszínű és sejtelmes világában a szexi cuccok fajtáján, anyagán, szabásán és színvilágán túl a megfelelő darab kiválasztásánál egy bizonyos szempontra talán nem is helyezünk kellő hangsúlyt. A fehérneműk motívumai által ábrázolt szimbólumokra. A szexi fehérneműk megálmodói pedig tudatosan alkalmazhatják azokat.

Amikor egy szexi fehérneműt választunk, sokat nyerhetünk azzal, ha tisztában vagyunk a szimbólumok jelentésével. A csábító fehérneműkön gyakran ábrázolt jelképekkel üzenhetünk is szívünk választottjának, ezért egy jól választott szett, babydoll, fűző, harisnya vagy bármilyen más szexi cucc tudattalanul is nagy jelentéssel bírhat. Ha választhatunk, használjuk bátran és tudatosan ezeket a szimbólumokat, hiszen a segítségünkre lehetnek a kiszemelt férfi elcsábításakor.

Összeállításunkban bemutatunk néhány közkedvelt szimbólumot és azok jelentését.

 

Pillangó

A pillangó az öröm, a lélek, a metamorfózis és az átalakulás szimbóluma. Egy pillangómotívumot ábrázoló fehérneművel üzenhetjük álmaink férfiújának, hogy mekkora örömöt okoz számunkra a vele való együttlét. Közvetíthetjük felé, hogy szívünkkel és lelkünkkel is részt veszünk az együttlétben, nemcsak testi örömökre vágyunk. Ugyanakkor ezzel ellentétben bátran viselhetnek ilyen fehérneműt a pillangókisasszonyok is, akik vállalják, hogy egy szenvedélyes hancúrozásra vágynak, de a csábítás után inkább saját otthonukba vonulnak vissza. Mivel az átalakulást is jelképezi, kiváló választás lehet azoknak a hölgyeknek is, akik egy forró éjszakán valami egészen másra vágynak, mint a kevésbé izgalmas hétköznapokon.

 

Pók

A szimbólumrendszerben a pók az erő és a gyengédség kombinációja, ugyanakkor a birtoklási vágyat is szimbolizálja. Tehát ha a nőben kellően párosul a gyengédség azzal az elemi erővel, amivel szeretné birtokolni a férfit, lehengerlő hatása lehet egy ilyen mintájú szexi cuccnak. A pók ősi szimbóluma a misztériumoknak és a mágiának, nagy terveket és titkokat rejteget. A titokzatos nők, akik semmit nem bíznak a véletlenre és nagy terveik vannak a kiszemelt férfiúval, sikerrel alkalmazhatják ezt a szimbólumot. A nőiességet, a szerencsét és a végzetet is jelenti. A pókminta sugározza a női mivoltunkat, emellett tökéletesen tudjuk üzenni a férfinak, hogy a végzetünknek tekintjük Őt.  Mindezek a jellemzők bátoríthatják a hölgyeket, hogy ne fogják vissza magukat. Bátran viseljenek pókot ábrázoló fehérneműt, amikor a kiszemelt férfit szeretnék behálózni.

szexi pókmintás testharisnya 

 

Leopárdminta vagy párducminta

A leopárdminta, más néven párducminta az erő és a bátorság szimbóluma, de a női vadászatot is jelképezi. A leopárd rendkívül hajlékony, ügyes, ravasz és gyors. Azok a hölgyek, akik rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal, egy leopárdmintás fehérneművel üzenhetik ezt a választott férfinak. Az erős és bátor nők igazi ragadozónak érezhetik magukat egy leopárdmintás szexi cuccban, amellyel a vadászat egészen biztos újabb trófeával bővül.

szexi párducmintás fehérnemű szett

 

Hullámvonal

A hullámvonal az élet ritmusát jelképezi, a szív lüktetését, ugyanakkor az éjszaka és a nappal váltakozását.  Bátran viselhetik azok a nők a hullámvonalat ábrázoló szexi fehérneműket, akik vibrálnak az imádott férfi társaságában. Kitűnő viselet akkor is, ha a hétköznapok ritmusából kitörve éjszaka viselője meg akarja mutatni a benne lakozó istennőt álmai férfiújának.

szexi fekete testharisnya 

Szív

Az élő szervezet központját jelképezi. Az élet, az egészség, a lélek, az érzelmek, a szeretet, a szerelem és a szenvedély szimbóluma. Minden nő számára ideális egy szívmintás szexi fehérnemű viselése, ha szeretné szerelmét és szenvedélyét kifejezni az imádott férfi iránt. Ezt a szimbólumot biztosan nagyra értékeli minden férfi, hiszen azonnal tudni fogja, szerelme mit kíván neki üzenni.

szexi lila kombiné

 

Virág

A szerelem, az ifjúság, az életöröm és az életerő jelképe. Jelképezi a Napot is. Ha a nő virágmotívumos fehérneművel csábítja el párját, a férfi biztos lehet benne, hogy egy örömteli, erős és szerelmes nővel van dolga.

szexi lila fehérnemű szett

 

Rózsamotívum 

A fehérneműk virágmotívumai közül az egyik leggyakoribb a rózsamotívum. A rózsa ősi magyar jelkép. Szimbóluma a léleknek, a szépségnek, a szerelemnek és a szenvedélynek. A szerelmes és szenvedélyes nők ezzel a mintával könnyen elcsábíthatják a kiszemelt férfit.

szexi piros combfix

 

Tulipánminta

Szintén visszatérő motívum a tulipán, ami a természetesség, vidámság és játékosság mellett a nőiességet és a szerelmet is jelképezi. A vidám, szerelmes és nőies nőkön igazán csodálatosan mutat egy tulipános szexi fehérnemű és párjuk is biztos lehet benne, hogy jól választott…

szexi csipkekesztyű

 

Következő bejegyzésünkben folytatjuk a csábítóan szexi cuccok szimbólumainak bemutatását.