Szexi cuccok és szimbólumok második rész

Szexi cuccok és szimbólumok

Második rész

 

Előző bejegyzésünkben elkezdtük a szexi fehérneműkön ábrázolt szimbólumok bemutatását.

Összeállításunkban folytatjuk az erotikus ruhadarabokon sokszor látványosan, máskor szolidan ábrázolt jelképek ismertetését. A csábító szexi cuccokon gyakran fellelhető szimbólumokkal üzenhetünk kedvesünknek, ezért különösen fontos lehet a választott ruhadarab színe, anyaga, szabása és stílusa mellett, hogy milyen mintákat, jelképeket ábrázol. Tapasztalataink szerint gyakran a férfiak lepik meg szívük hölgyét különböző szexi cuccokkal, ezért számukra is lényeges szempont lehet az erotikus fehérnemű kiválasztásánál, hogy mit akarnak üzenni, vagy mit szeretnének kérni álmaik asszonyától egy-egy szexi ruhadarab ajándékozásával. A nők pedig a csábítás eszközeként bevetett szexi cuccokkal szeretnének biztosra menni. Legyen szó egy bimbózó kapcsolatról, egy közös évfordulóról, vagy bármilyen alkalomról, sokat nyerhetünk azzal, ha tudatosan alkalmazzuk a szexi fehérneműk és ruhadarabok mintáján felfedezhető szimbólumok jelentését és azokat üzenetként használjuk.

A hosszú távú boldog párkapcsolat érdekében fontos, hogy ne csak különleges alkalmakon akarjuk elcsábítani szerelmünket. Kiválóan ki tudjuk fejezni érzéseinket a szexi cuccok szimbólumaival, ha szeretnénk folyamatosan biztosítani szerelmünkről kedvesünket és így újra és újra elvarázsoljuk őt.

 

Háromszög

 A felfelé néző háromszög férfi szimbólum, a tüzet, az istenséget, az életet, a bölcsességet, a harmóniát és a gazdagságot jelképezi. A lefelé fordított háromszög női szimbólumként az anyaföldet, a vizet, az esőt és az áldást szimbolizálja. A két háromszög együtt a harmonikus egység és a házasság jelképe.  Három oldala jelzi a múlt-jelen-jövő egyensúlyát, ugyanakkor a test-lélek-elme egyensúlyát is. A melltartókosarak gyakran háromszöget formáznak, vagy a kosarak mentén lévő pántok adnak háromszög alakzatot. Ez utóbbi izgalmasan pikáns megoldás, amely magára vonja a tekinteteket. A lefelé néző háromszög igazán nőies motívumként gyakran visszaköszön a szexi fehérneműkön. Tudnunk kell, melyik testrészünket szeretnénk hangsúlyozni, hiszen a felfelé néző háromszögek felülre, a lefelé fordított háromszögek pedig alulra terelik a férfiak tekintetét. Attól függően, hogy melyik jellemvonásunkat szeretnénk hangsúlyozni, használhatjuk a felfelé vagy a lefelé néző háromszöget ábrázoló szexi cuccokat szerelmünk elcsábítására…

 

Négyzet

 A négyzet a 4 elemet jelképezi: Tűz, Víz, Föld és Levegő. Szimbolizálja a 4 irányt is: Észak, Dél, Kelet és Nyugat. A 4 évszakot is a négyzettel jelképezik: Tavasz, Nyár, Ősz és Tél. Férfias, fizikai szimbólum, az erőt és a stabilitást jelképezi.  A földi élet teljességét, tökéletességét és harmóniáját is szimbolizálja.

Azok a nők, akik szeretnék a bennük lévő harmóniát és szilárdságot kifejezni a férfinak, vagy teljesnek érzik kapcsolatukat és ezt szeretnék a férfi tudtára adni, bátran viseljenek olyan szexi cuccot, amin a négyzetet fedezhetjük fel ősi szimbólumként. Ha egy férfit lenyűgözött a szeretett nő elemi erejű nőiessége, bátran ajándékozzon neki négyzetet ábrázoló szexi cuccot.

 

 

Rombusz

 A rombusz a termékenység és a varázslás szimbóluma. Az ősi magyar védő szimbólumok egyike. Női szimbólum, a nőiességet és a női nemi szervet jelképezi. A rombusz két háromszöget egyesít, ezért az ég és a föld egyesülésének, illetve a külső és a belső világ egyesülésének is jelképe. Amikor a nő szeretné nőiességét kifejezni szerelmének és szeretne egy varázslatos éjszakát eltölteni vele, tökéletes választás egy rombuszmintás szexi cucc erre az alkalomra. A férfiak kiválóan meglephetik szívük hölgyét egy olyan szexi fehérneművel, ami rombuszt ábrázol, ha elcsábította őket a szeretett nő rendkívüli nőiessége.

 

 

Trapéz

A trapéz a háromszöghöz hasonlóan a felemelkedést és a spirituális transzcendenciát jelképezi. A bölcsesség szimbóluma. Számos ókori kultúrában építettek trapéz alakú ajtónyílásokat templomaik bejárataként. Azok a nők, akik bölcsességüket szeretnék kifejezni, sikerrel alkalmazhatják a trapéz mintájú szexi cuccokat. Ha egy hölgynek a férfival való együttlét egy igazi átlényegülést jelent, szintén kifejezheti érzéseit ezzel a szimbólummal. Amennyiben a férfi érzi azt, hogy a nővel való együttlét egy transzcendentális élményhez fogható, bátran ajándékozzon szíve hölgyének trapézt ábrázoló szexi cuccot.

 

 

Ötszög

 Az ötszög (görögül pentagon) ritka ábrázolás, szokatlan, éppen ezért feltűnő. Leginkább az Amerikai Védelmi Minisztérium alaprajza jut róla eszünkbe. Azoknak a nőknek ajánljuk az ötszöget ábrázoló szexi cuccok viselését, akik szeretnek kitűnni mások közül és különlegességükre, egyediségükre kívánják felhívni álmaik férfijának figyelmét. Biztosak lehetnek benne, hogy az ötszöget ábrázoló szexi cuccokkal sikert fognak aratni. Ha a férfi szeretné a nő tudomására juttatni, mennyire különleges számára, egy ötszöget ábrázoló szexi cucc kiváló meglepetést okozhat.

 

Kör, karika, pöttyök

 A kört sokáig minden forma közül a legtökéletesebbnek tartották, sokan még ma is így vélik. Jelképezi az időt, az eget, az életet, az isteni erőt és a napot. Az univerzum körforgásának és a változásnak is jelképe. Mivel nincs eleje, se vége, az önmagából való újjászületést és a végtelent is jelenti. A legősibb szerencsehozó szimbólumok közé tartozik. A karikagyűrű a férfi és a nő végtelen tökéletes egységét jelképezi a házasság szimbólumaként. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék kapcsolatuk tökéletességét kifejezni és hosszú távra terveznek a szeretett férfival, tökéletes választás a kört ábrázoló szexi cuccok viselése. Ha a férfiak szeretnék hasonló érzéseiket kifejezni álmaik nője iránt, kitűnő meglepetés egy olyan szexi fehérnemű választása, ami kört ábrázol.

 

 

Ovális

 Az ovális a női princípium és a termékenység jelképe. Boldogsághozó szimbólum, az örökkévalóságot is jelképezi. Az a nő, aki szeretné nőiességét kifejezni és úgy érzi, megtalálta élete szerelmét, biztosan elvarázsolja őt egy ovális formát ábrázoló szexi cuccban. Ha a férfi hosszú távú kapcsolatot szeretne álmai hölgyével, tökéletes meglepetést okozhat számára egy ovális szimbólumot rejtő szexi fehérneművel.

 

 

Nyolcas

 A nyolcas az idő, a sors, a beteljesülés, a végzet és az újjászületés szimbóluma.  Azok a nők, akik végzetüknek tartják a szeretett férfit, sikerre számíthatnak, ha egy nyolcas szimbólumot rejtő szexi cuccban szeretnék őt elcsábítani. Ha egy férfi a végzet asszonyának tartja az imádott nőt, egy nyolcast ábrázoló szexi cucc ajándékozásával kifejezheti iránta való érzéseit.

 

 

Fektetett nyolcas, azaz a végtelen jele

 A fektetett nyolcas a végtelen körforgást, a teljességet, a férfi és nő közötti egységet és tökéletességet szimbolizálja. Ez a szimbólum egyensúlyt teremt és óv a negatív energiáktól.

Az a nő, aki szeretné kifejezni a párjával való tökéletes egységet, illetve ha úgy érzi, örökre vele akar lenni, garantáltan sikert ér el, ha olyan szexi cuccot visel, ami a végtelent ábrázolja. Ha a férfi szeretné hasonló érzéseit kifejezni a szeretett nő iránt, biztosan leveszi lábáról kedvesét egy olyan szexi ruhadarabbal, ami a végtelent szimbolizálja.

 

Lánc

 A lánc a rabság szimbóluma. Gyakran találkozunk apró láncokkal a BDSM műfajt kedvelők szexi ruhatárában, de különleges motívumként más erotikus fehérneműkön is felbukkanhat ez a jelkép. Azok a nők, akik szerelmüket édes rabságként élik meg és ezt szeretnék is kimutatni életük párjának, bátran viseljenek láncmintás szexi cuccokat. Ha a férfi szeretné magához láncolni álmai hölgyét, egy láncmintás szexi fehérneművel tudtára adhatja vágyát, a meglepetés garantált!